Zakelijke energie vergelijken

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Door online zakelijke energie te vergelijken kan je flink wat geld besparen. De goedkoopste aanbieder op energie kan je al snel een verschil van € 450 per jaar opleveren. Door online te gaan vergelijken zie je al snel een passende keuze voor jouw bedrijf. Energie kan je vergelijken op basis van jouw behoeftes. Als je een groot verbruiker bent kan het verschil in prijs oplopen tot duizenden euro’s per jaar. Dit maakt het de moeite waard om er eens goed voor te gaan zitten. Vergelijk online direct energie en kijk welke energieleverancier de voordeligste is.

Overstappen naar zakelijke energie

Heb je op dit moment een standaard energiecontract? Of heb je een bedrijf aan huis? Het kan de moeite waard zijn om over te stappen naar een andere leverancier. Eén van de voordelen is dat je een deel van de kosten voor een energiecontract terug kan krijgen. Je oude privé pakket wordt door je nieuwe zakelijke energieleverancier automatisch opgezegd. Je hoeft zelf niets te ondernemen en binnen een paar muisklikken ben je via onze website overgestapt.

Onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken

Op onze website is het mogelijk om echt 100% onafhankelijk zakelijke energieleveranciers met elkaar vergelijken. Eén van de nadelen van online vergelijkingssites is dat ze meestal niet echt onafhankelijk zijn. De meeste websites zetten de leverancier bovenaan waar ze zelf het meeste geld aan verdienen. Op onze website zie je kosteloos direct welke energieleverancier voor jouw de beste keuze is. We kijken niet naar het bedrag waar zelf het meeste geld aan verdienen. We laten puur op basis van jouw verbruik zien welke leverancier de slimste keuze is.

Zakelijke energie voor starters en zzp’ers

Zzp’ers denken vaak dat zakelijke energie vooral voor de grootverbruikers is. Als startende ondernemer of zzp’er werk je waarschijnlijk vanuit huis. Grote kans dat je alleen een privé energiecontract hebt afgesloten. Als je een dubbele meter hebt is de kans groot dat je het meeste stroom verbruikt tijdens het hoge tarief. Dit is als ondernemer natuurlijk niet prettig vooral als elke euro telt. Door een zakelijk energiecontract af te sluiten is het mogelijk om flink wat geld besparen. Het maakt niet uit of je een zzp’er of starter bent. Elke euro telt en ook beginnende ondernemers kunnen direct beginnen met besparen. Als zzp’er kan je uiteraard je stroomtarief vergelijken via onze website.

Zakelijke energie vergelijken als grootverbruiker

Als je grootverbruiker bent is het mogelijk om helemaal veel geld besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Soms weet je zelf niet zeker of je grootverbruiker bent. Als je grootverbruiker bent dan ontvang je altijd twee aparte facturen van je netbeheerder. Je betaalt als grootverbruiker ook niet een schatting waar je overheen kan gaan. Als grootverbruiker moet je maandelijks betalen wat je werkelijk verbruikt hebt. Het voordeel is dat je achteraf geen grote naheffing meer krijgt. Meestal hebben grootverbruikers ook een aansluiting die groter is dan 3x 80 Ampere. Als groot verbruiker kan je ook online kijken waar je het voordeligste uit bent. Je vergelijkt je stroom voornamelijk op basis van de tarieven omdat het verbruik elke maand anders is. Als het termijn afloopt kan je direct gaan vergelijken en kijken welke leverancier de voordeligste keuze is. Vooral als grootverbruiker kan je flink wat geld besparen. Als het verschil slechts een paar cent per kwh is dan kan je als grootverbruiker honderden euro’s per maand besparen. Reden genoeg om vandaag nog te beginnen met vergelijken en over te stappen naar een andere energieleverancier. Jouw overstap kan binnen een paar klikken geregeld worden via onze website.