Tele2 abonnement verlengen

Je huidige Tele2 abonnement is bijna verlopen en het is tijd voor een nieuw abonnement. Je kan besluiten om je huidige abonnement te behouden of over te stappen naar de concurrent. Als je Tele2 abonnement eigenlijk prima bevalt is het misschien net zo fijn om gewoon te blijven. Als je een Tele2 abonnement wil verlengen dan ben je hier op het juiste adres. Je kan hier online de verschillende Tele2 abonnementen met elkaar vergelijken. Je kan op basis van jouw abonnement direct zien welke prijzen er op dit moment gerekend worden. Meestal sluit je een abonnement af voor twee jaar. Als je na 2 jaar opnieuw gaat vergelijken zie je al snel verschillen in de kosten. Een Tele2 abonnement hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Meestal heeft Tele2 scherpe acties waarbij je voordelig je huidige abonnement kan verlengen.

Abonnement verlengen met sim only

Heb je op dit moment nog een toestel dat prima werkt? Waarom zou je dan een abonnement verlengen met een nieuw toestel? Je kan eventueel je tele2 abonnement verlengen met een sim only abonnement. Bij dit abonnement krijg je geen nieuw toestel, maar wel een abonnement tegen de laagste prijs. Een abonnement verlengen is nog nooit zo makkelijk geweest. Binnen een paar klikken is het geregeld. De korting die je krijgt met sim only loopt soms op tot wel € 20 per maand. Dit komt bijna neer op € 500 per jaar. Van dit geld kan je mooi een nieuw toestel kopen! Sim only is helemaal zo slecht nog niet.

Abonnement verlengen met een nieuw toestel

Wil je juist graag een nieuwe iPhone of Samsung Galaxy? Geen probleem je kan natuurlijk ook je tele2 abonnement verlengen met een nieuw toestel. Op onze website kan je direct de kosten vergelijken met je huidige abonnement. Je ziet meteen of je met je huidige abonnement de nieuwste iPhone cadeau kan krijgen. In principe is alles mogelijk, maar soms moet je wel bijbetalen voor een nieuw toestel. Je kan de kosten direct zien als je bij ons gaat vergelijken. Soms kan het ook lonen om eens bij een ander te kijken. Je tele2 abonnement verlengen is leuk, maar misschien ben je goedkoper uit als je gaat verlengen bij KPN. Vergelijken kan je flink wat geld besparen. Het is de moeite waard om de kosten op een rijtje te zetten en te kijken naar de mogelijkheden.

Waarom zou je een Tele2 abonnement verlengen?

Ben je van plan om een Tele2 abonnement te verlengen? Natuurlijk is het de vraag waarom je een abonnement zou verlengen? Je kan natuurlijk ook overstappen naar een alternatief voor Tele2. De reden dat je toch lekker bij Tele2 blijft is omdat je weet waar je aan toe bent. Je weet wat voor een service je kan verwachten. Daarnaast heb je geen gedoe met je nummer meeverhuizen. Bij een verlenging behoud je gewoon je oude telefoonnummer. Nog een voordeel is dat Tele2 altijd scherp geprijsd is. Je gaat hoogstens iets vooruit op de kosten voor een abonnement bij Tele2. Ben je van plan vandaag nog over te stappen? Verleng je abonnement online via onze website en binnen een paar stappen is het geregeld. Je merkt er zelf verder helemaal niets van. Dezelfde dag ontvang je nog een bevestiging van Tele2 in je mailbox. Heb je jouw abonnement verlengt met een nieuw toestel? Dan ontvang je het nieuwe toestel vandaag nog in huis. Je kan zo meteen profiteren van je nieuwe abonnement en toestel. Reden genoeg om de abonnementen bij Tele2 te gaan vergelijken en je huidige abonnement te verlengen.