T-mobile abonnement verlengen

Is jouw T-mobile abonnement bijna ten einde? Dit is het moment om je huidige abonnement te gaan vergelijken met andere aanbiedingen. De meeste mobiele abonnementen lopen gemiddeld twee jaar. In twee jaar tijd gebeurt er vaak een hoop. Terwijl je eerst 500 mb databundel kreeg kan je nu ineens al onbeperkt internetten. Een T-mobile abonnement verlengen moet je ook absoluut niet doen zonder eerst te gaan vergelijken. De kosten van een abonnement kunnen flink uiteen lopen. Bij dezelfde provider kan je profiteren van extra grote kortingen of juist kiezen voor een sim only abonnement. Bijvoorbeeld als je huidige toestel nog goed is en je alleen op zoek bent naar een voordelig abonnement. De prijzen die T-mobile rekent voor een sim only of abonnement met gratis toestel kan je online zien in onze shop.

De voordelen van een abonnement verlengen

Als je T-mobile abonnement afloopt kan je eigenlijk twee dingen doen. Je kan overstappen naar een andere provider of je kan je abonnement verlengen. De meeste mensen gaan shoppen bij verschillende providers. Ze kijken waar ze de beste aanbieding kunnen vinden voor bijvoorbeeld een nieuwe smartphone. Toch zitten er ook voordelen aan het verlengen van je huidige abonnement. Als je al klant bent kan je profiteren van extra scherpe aanbiedingen. Nog een voordeel is dat je geen gedoe hebt met het meenemen van je telefoonnummer. Officieel kan je altijd je telefoonnummer meenemen als je een nieuw abonnement afsluit. Helaas blijkt het in de praktijk iets anders te liggen. Je oude provider moet namelijk toestemming geven om je telefoonnummer mee te nemen. Lang niet alle providers willen dit doen en het gevolg is dat je een nieuw contract hebt met een nieuw nummer. Dit gedoe heb je allemaal niet als je gewoon je abonnement verlengt. Er is nog een voordeel en dat is dat je precies weet waar je aan toe bent. Je weet hoe het bereik is en hoe alles geregeld is bij T-mobile. Reden genoeg om gewoon lekker te blijven zitten waar je al zit.

De beste deals online vergelijken

Op onze website kan je exclusief alle deals van T-mobile bekijken bij het verlengen van een telefoonabonnement. Je kan op onze website direct de prijzen zien van een sim only abonnement of een abonnement met toestel. De voordeligste keuze maak je natuurlijk zelf! Je kan in ons systeem instellen welk budget je maximaal wil besteden en hoeveel belminuten je hiervoor terug wilt. Op basis hiervan gaan we op zoek naar verschillende aanbiedingen van T-mobile. Dit kan een aanbieding zijn met sim only of een gratis toestel. Met sim only ben je al snel tientallen euro’s per maand goedkoper uit. Het enige nadeel is wel dat je zelf het toestel moet regelen. Als je de nieuwste iPhone wil dan kan je deze misschien bij een abonnement aanschaffen. Soms moet je iets bijbetalen, maar in de meeste situaties krijg je de iPhone helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je abonnement verlengen. Binnen een paar klikken kan je verlenging geregeld zijn.

Hoe gaat een verlenging in zijn werk?

Na het vergelijken van de prijzen ga je direct je T-mobile abonnement verlengen via onze website. Je ontvangt hiervan meteen een bevestiging in je mailbox. Als je een toestel erbij neemt ontvang je deze binnen een paar dagen in huis. Je nieuwe abonnement gaat per de 1ste van de nieuwe maand in. Mocht je toch na een paar dagen twijfelen over je keuze? Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen schriftelijk op te zeggen. Dit is geregeld in de schriftelijke bedenktijd.