Loterij vergelijken

Wie droomt er nou niet van om miljonair te worden? Hoe zou het voelen als iemand voor je deur staat met een cheque van 1 miljoen euro. Er zijn inmiddels verschillende loterijen in Nederland waar je automatisch aan mee kan doen. Bij sommige loterijen kan je eenmalig een los lot kopen, maar er zijn ook loterijen waarbij je verplicht een abonnement moet afsluiten. Als je wel van een gokje houd wil je misschien wel meedoen met een trekking. Op onze website kan je een loterij vergelijken met andere loterijen. Je kan kijken welke loterij het beste bij je past en waarmee je hoopt miljonair te worden.

Loterij gekoppeld aan het goede doel

Vind je het belangrijk om te weten wat er gebeurd met jouw geld als je verliest? Kies dan voor een loterij gekoppeld aan het goede doel. Een percentage van jouw inzet gaat dan automatisch naar het goede doel. Bij sommige loterijen kan je zelf een goed doel kiezen waar de opbrengst van jouw loten heengaat. Er zijn ook loterijen waarbij je niet zelf het doel kan kiezen. Meestal worden er meerdere goede doelen door de loterij gesteund. Het voordeel van trekking met een goed doel is dat er iets nuttigs gedaan wordt met het geld dat je verliest. Je weet zo dat niet al je geld naar de zakken van een directeur gaat. Het andere voordeel is dat je er zelf veel geld mee kan winnen.

Losse loten of een abonnement?

Op basis van jouw budget moet je besluiten of je meespeelt met losse loten of een abonnement. Als je regelmatig een gokje waagt is een abonnement vaak voordeliger. Daarnaast loop je nooit meer een hoofdprijs mis. Stel er wordt in jouw straat een geldprijs uitgereikt. Dan is niet leuk als jij die maand net geen lot gekocht had. Door een abonnement af te sluiten betaal je maandelijks minder voor een lot en doe je automatisch mee om de hoofdprijs. Op onze website kan je direct de kosten van een abonnement en los lot zien. Op basis hiervan kan je vergelijken en kijken welke loterij het beste bij je past.

Loterijen vergelijken op hoofdprijs

Natuurlijk doe je niet mee voor de kleine prijzen, maar vooral voor de grote prijzen. Het is jouw droom om miljonair te worden. Het is slim om de verschillende loterijen te vergelijken op basis van prijzen. Kijk goed welke loterij de grootste prijzen uitdeelt. Je hebt meteen meer kans om miljonair te worden door loterijen te vergelijken op basis van de hoofdprijs.

Loterijen vergelijken op winkans

Hoe groot is de kans dat je überhaupt iets wint? Natuurlijk doe je mee om te winnen en je wil graag prijzen winnen. Je kan het beste een loterij vergelijken op basis van de winkans. Hoe groot is de kans dat je wint als je een gokje waagt bij een loterij? Het is wel slim om mee te nemen dat met de winkans niet de kans op 30 miljoen weergeven wordt. Met winkans zie je de kans dat je überhaupt iets wint. Dit kan ook een prijs van € 5 zijn of een boekenbon. De winkans geeft je een idee hoe groot de kans is dat je een prijs gaat winnen bij de verschillende loterijen. Naast de winkans kan je ook meteen kijken of jouw prijs belastingvrij is. Het zou kunnen dat je misschien nog belasting moet betalen over je gewonnen prijs. Misschien wil je wel alleen meedoen aan een loterij waarbij je belastingvrij kan winnen. Maak zelf de beste keuze door de verschillende loterijen met elkaar te vergelijken op onze website.