Energie vergelijken

Het vergelijken van energietarieven is eigenlijk ieder jaar weer opnieuw interessant. De concurrentie op de energiemarkt is groot en regelmatig veranderen de tarieven die je betaalt voor energie. Door over te stappen naar een andere energiemaatschappij kan je soms tot wel honderden euro’s per jaar besparen. Ondanks dat je een hoop geld kan besparen is het lastig om energie te vergelijken. De verschillende pakketten zijn slecht te doorgronden waardoor het lastig is om te zien of de concurrent echt goedkoper is. Soms lijkt het weinig wat je per maand betaalt, maar wordt je verbruik gewoon laag ingeschat en betaal je veel aan vastrecht. Uiteraard ga je over de schatting heen en moet je soms honderden euro’s bijbetalen. Het is slim om hier niet in te trappen en energie goed met elkaar te vergelijken.

Overstappen loont bij energie

Doordat er zoveel verschillende energieleveranciers in Nederland actief zijn blijven ze allemaal actief bezig om jouw binnen te halen met scherpe tarieven. Ze doen er alles aan om jouw als klant binnen te halen. Dit kan met een welkomstcadeau zijn of gewoon met een extra laag energietarief. Door energieleveranciers naast elkaar te leggen inclusief het welkomstcadeau kan je zelf bepalen of overstappen de moeite waard is. Kijk goed naar de voorwaarden en wat je nu werkelijk per kwh betaalt bij de energieleverancier. Op onze website kan je eenvoudig met elkaar vergelijken welke energieleverancier de moeite waard is.

Geld besparen met energie vergelijken

Het is belangrijk om bij energie goed te kijken naar jouw situatie. De goedkoopste deal hangt helemaal af van jouw situatie. Bijvoorbeeld ben je de hele dag thuis of ben je alleen in de avonden thuis doordeweeks? Wil je graag groene stroom? Heb je en dubbele meter? Dit soort dingen kunnen allemaal de prijzen beïnvloeden. Door met elkaar te gaan vergelijken kan je tot € 450 per jaar besparen. Dit is flink wat geld wat we jaarlijks laten liggen. Begin gerust om op onze website de verschillende leveranciers naast elkaar te leggen. Het kost helemaal niets om energie te vergelijken en je kan er veel geld mee verdienen.

Goedkope energie vergelijken

Ben je op zoek naar goedkope energie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan op onze website 100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken. Je ziet direct wat de prijzen zijn bij de verschillende leveranciers. Op basis van de kosten per kwh kan je besluiten welke energieleverancier de voordeligste keuze is. Uiteraard kan je via onze website meteen je huidige verbruik invullen en kijken welke leverancier voor jouw het voordeligste is. Let niet alleen op je maandelijkse kosten, maar ook op de prijs per kwh. Heb je een dubbele meter? Laat deze meteen meenemen in je berekening. Door een energiecontract af te sluiten met een dubbele meter bespaar je jaarlijks al snel een hoop geld.

Direct overstappen naar een nieuwe energie leverancier

Als je een energieleverancier gevonden hebt dan wil je het liefste direct overstappen. Je wil meteen profiteren van vaste lage kosten. Het enige nadeel is dat je misschien nog een contract hebt lopen. Via onze website kan je direct overstappen. Soms moet je een boete betalen als je huidige contract bijvoorbeeld nog 3 jaar doorloopt. Er zijn energieleveranciers die jouw zo graag willen hebben dat ze de boete graag voor je betalen. Het is belangrijk om dit vooraf te checken en online met elkaar te vergelijken. Via onze website kan je eventueel direct overstappen van energieleverancier. Alles wordt voor je geregeld en je boete wordt automatisch betaalt. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw contract afsluiten. Je nieuwe energiecontract wordt direct geregeld via onze website. Bekijk ook zakelijke energie vergelijken.