Ben abonnement verlengen

Heb jij op dit moment een Ben telefoon abonnement of ben je van plan om over te stappen? Via onze website kan je eventueel je huidige contract verlengen. Het is alleen slim om je huidige contract misschien te vergelijken met andere providers. Vooral als je bijvoorbeeld al twee jaar bij dezelfde provider gezeten hebt. De concurrentie bij providers is groot. Dit betekent dat er in twee jaar tijd veel veranderd is. Wie weet is het mogelijk om jouw huidige abonnement enkele euro’s per jaar goedkoper af te sluiten. Ondanks dat het slechts enkele euro’s is bespaar je op jaarbasis al snel een paar tientjes. Dit is mooi meegenomen en door te vergelijken is het mogelijk om misschien nog veel meer besparen. Je kan misschien zelfs een betere deal afsluiten door te kijken op de website.

Ben abonnement verlengen met nieuwe smartphone

Wil je graag een smartphone bij je nieuwe abonnement? Het is even uitzoeken hoeveel een nieuwe smartphone bij een nieuw contract precies gaat kosten. Je bent vaak voordeliger uit om een sim only af aanbieding te sluiten. Ondanks dat dit voordeliger is heb je bij Ben de optie om een nieuwe smartphone uit te zoeken. Je kan bij ons direct vergelijken welke aanbieding het beste bij je huidige abonnement past. Welk toestel kan je bijvoorbeeld cadeau krijgen bij je huidige provider? Als je een toestel uitgezocht hebt met een scherpe Ben deal dan kan je direct je contract verlengen. Dankzij onze prijzen weet je precies waar je aan toe bent met een nieuw abonnement.

De voordelen van je Ben abonnement verlengen

Er zitten natuurlijk een aantal voordelen aan je contract verlengen. Als eerste betaal je geen aansluitkosten. Als je overstapt naar een nieuwe provider ben je meestal aansluitkosten kwijt. Nog een voordeel is dat je zonder gedoe je eigen nummer kan behouden. Natuurlijk is het mogelijk om een oud nummer mee te nemen als je overstapt, maar dit levert helaas meestal een hoop gedoe op. Dit gedoe is te voorkomen door je huidige contract te verlengen. Nog een voordeel is dat je weet waar je aan toe bent. Je vind de service van Ben op dit moment super net als het bereik. Je weet helaas niet of dit bij een andere provider ook zo zal zijn. Als je deze onzekerheid liever niet wil hebben dan is het mogelijk om je huidige Ben abonnement verlengen. Mocht je toch willen overstappen dan kan dit ook via onze website. Je kan direct de prijzen vergelijken van andere providers. Soms kan je flink wat geld besparen door juist over te stappen in plaats van te verlengen.

Hoe werkt het verlengen via onze website?

Op onze website zie je direct de verschillende kosten vergelijken bij de providers. Je kan persoonlijk vergelijken wat het verschil is met je huidige contract en andere aanbiedingen. Via onze website kan je direct je abonnement laten verlengen. Door eerst goed te vergelijken betaal je nooit teveel geld. Met een beetje geluk is geld besparen mogelijk door een contract te verlengen via onze website. De voordeligste bundels zijn online te vinden op onze site.

Wat gebeurt er als je een Ben abonnement verlengt via onze site?

Per e-mail krijg je direct een bevestiging van je verlenging. Officieel heb je nog 14 dagen bedenktijd. Als je toch ergens anders een betere deal tegenkomt kan je hier je abonnement verlengen. Vergeet niet om je huidige verlenging zelf schriftelijk binnen 14 dagen op te zeggen. Als je het contract verlengt hebt met een nieuw toestel dan ontvang je deze binnen een paar dagen al in huis. Je verlenging gaat meestal pas de volgende maand officieel in. Ondanks dat de verlenging nog niet in gegaan is kan je wel meteen gebruik maken van je nieuwe toestel.